LIFE

România TV trece la HD, se mută pe o nouă firmă şi din Casa Presei

Televiziunea România TV se mută pe o nouă firmă. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat cererea România TV de a muta televiziunea de pe societatea Ridzone Computers SRL, pe o nouă societate – RTV HD SRL. 

Cu această ocazie, reprezentantul România TV, Roxana Niculescu, a anunţat că televiziunea va trece în curând la emisia HD şi se va muta din studiourile actuale, pe care le-a avut încă de la înfiinţare la Casa Presei. Nu a anunţat însă noua locaţie. 

Societatea RTV HD are asociat unic pe Gheorghe Catrinel Maria, cea care este unic asociat şi la Ridzone Computers. 

„Aceasta este o primă etapă dintr-o serie de schimbări pe care noi le preconizăm. Avem dosarele gata, actele gata. Ne mutăm din Casa Presei într-o altă locaţie. Trecem la HD şi, cu aceasta ocazie, am zis să modificăm şi denumirea societăţii deţinătoare a licenţei, pentru că în public, ca să spun aşa, noi suntem RTV dintotdeauna. Acum vrem să fim RTV HD. Casă nouă, firmă nouă, studio nou şi noi aceiaşi. Nu am început să emitem nici HD, nici din altă locaţie. Până când nu avem toate documentele în regulă, nu vom face această mutare” a declarat Niculescu. 

Comment here