Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu vrea post eligibil la parlamentare. Ce spune Vîlceanu

Marcel Romanescu vrea post eligibil pentru PNL Târgu-Jiu la parlamentare. Dan Vîlceanu spune că listele au fost votate, deja, în Comitetul Director Județean și că discuția nu-și mai are rostul.

La Interviurile Infinit FM, primarul Târgu-Jiului a comentat că locul 4 pe lista deputați, oferit șefului Transloc, Mihai Paraschiv, membru al organizației municipale, a fost ”aruncat în bătaie de joc” pentru că nu este eligibil.

Romanescu a garantat că, dacă PNL Târgu-Jiu va avea candidat pe loc elgibil la parlamentare, scorul partidului va fi mai mare ca la locale. În plus, edilul a amintit de scorurile dezastruoase, pe care liberalii le obțineau în trecut la Târgu-Jiu, în mandatele fostului primar PSD Florin Cârciumaru.

Marcel Romanescu n-a ratat ocazia de a ironiza, din nou, scorul obținut de PSD la alegerile locale, spunând că dacă le-ar fi ales el candidatul, social-democrații ar fi ajuns la 30%, în loc de 27%, cât a luat Ciprian Florescu.  

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, spune că în partid s-au votat, deja, listele parlamentare, inclusiv de către Marcel Romanescu, și că, acum, orice altă doleanță nu-și mai are rostul.

Cât despre performanțele organizației PNL Târgu-Jiu, Vîlceanu spune că PNL Gorj, per ansamblu, a avut o creștere evidentă, la ultimele tururi de alegeri.   

Comment here