Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu vrea o discuție cu Iordache

Marcel Romanescu vrea o discuție cu senatorul Ion Iordache pe tema alegerilor de anul viitor.

Primarul Târgu-Jiului își dorește să primească garanții că va putea candida, alături de echipa sa, din partea Partidul Național Liberal, în 2024.    

”Trebuie să ne punem la masă să vedem care sunt pașii pe care trebuie să-i facem împreună în vederea candidaturii mele din partea PNL, cu echipa pe care mi-o asum” declară Romanescu.

Senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, a declarat, la Radio Infinit, că organizația municipală este cea mai slabă din județ, în ceea ce privește media ultimelor două tururi de alegeri.

“Rezultatele nu confirmă ceea ce spune Ion Iordache. Este o jignire pe care o aduce celor din organizația municipală pentru că știe cât s-au dedicat” declară Marcel Romanescu.

Conducerea PNL Gorj vrea să numească coordonatori pentru toate organizațiile formațiunii din județ, inclusiv la PNL Târgu-Jiu. Primarul Marcel Romanescu nu știe ce va însemna acest lucru.

În ciuda acestor declarații, primarul Târgu-Jiului afirmă că este dispus la o colaborare cu senatorul Ion Iordache.

”Așa cum eu îl respect ca om de afaceri, dumnealui ar trebui să respecte organizația pe care o conduc pentru că a câștigat competiții dure cu Partidul Social-Democrat”

Comment here