Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Tudor nu există în primii 10, în Târgu-Jiu

Primarul Marcel Romanescu crede că Adrian Tudor a dat publicității sondajul de opinie, care îl creditează pe fostul viceprimar pe locul 2 în competiția de la Târgu-Jiu.  

„Niciodată PSD nu ar face astfel de sondaj. Aicea sunt vise, taică, vise! Tudor nu este în primii 10 în Târgu-Jiu” declară Romanescu.

Primarul mai spune că nici Partidul Verde, pe care-l conduce fostul viceprimar, nu există în opțiunile de vot ale târgujienilor.   

Cu 22,3% apare Marcel Romanescu în ultimul sondaj publicat în presa locală, în vreme ce Adrian Tudor figurează cu 17,1%. Primarul Târgu-Jiului susține, însă, că atât în sondajul PNL cât și în sondajul PSD, realizate în ultimele luni, a avut peste 40 de procente.  

”Adrian Tudor își dă speranță deșartă, dânsul s-a obișnuit să fie umilit. Îmi pare rău când îl văd, în consiliul local nu va mai intra” declară Romanescu.

Comments (1)

 1. Domnule primar, văd că le știți pe toate, mai puțin treaba cu administrația din oraș.
  Domnul Tudor are o șansă foarte mare, în primul rând pentru că nu ați făcut treabă, domnule primar. Vorbiți de PSD, ce vă legitimează? Votanții PNL ce v-au cocoțat in funcția de primar?
  Credeți că sunt proști? Credeți că au uitat?
  Domnul Tudor este mai pesedist decât toată turma de traseiști pe care ați adus-o în PSD.
  Credeți că liberalii au uitat?
  Credeți că adevărații pesediști vă iubesc?
  Vise, tată, vise.
  Să nu fiți în situația domnului Geoană, să vă visați primar și să aveți alt drum.
  Nu încercați să minimalizați un contracandidat pe considerentul că lumea e proastă, căci s-ar putea să plângeți cu lăcrimi.

Comment here