Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Suntem, de 28 de ani, în blat permanent cu PSD!

Este scandal mare în prag de locale în alianța PNL-PMP! Nicolae Davițoiu este foc și pară după ce Gheorghe Grivei a afirmat că PMP este un partid de 2% și-i avertizează pe liberali că vor pierde primari, din cauza acestei declarații. Marcel Romanescu, pe de altă parte, îi reproșează lui Davițoiu că l-a ”tocat” în acest mandat. ”Suntem de 28 de ani, în blat permanent cu PSD! Toți, fără excepție!” a comentat primarul liberal al Târgu-Jiului, la Radio Infinit, referindu-se la partidele de dreapta din județ.

La Interviurile Infinit FM, primarul Marcel Romanescu a declarat că-l interesează mai mult parteneriatul cu târgujienii, decât orice altă înțelegere cu partidele de dreapta, pentru a fi sprijinit la alegerile locale din această vară. Dacă ,totuși va fi făcută o alianță, o vrea în transparență totală.   

”Suntem, de 28 de ani, în blat permanent cu PSD! Toți, fără excepție! Acum, vrem să ne arătăm mușchii ce de dreapta vrem să fim!” a afirmat Romanescu punând tunurile de celelalte formațiuni de dreapta din județ.

Edilul liberal al Târgu-Jiului  le reproșează șefilor PMP, ALDE și USR că nu au văzut în fața lor, din 2017 încoace, decât un singur adversar: Marcel Romanescu.

 ”Dețin trusturi de presă, sunt oameni pe care-i promovează prin emisiuni care mă critică! Nu poți să stai 3 ani cu tunurile și să te aștepți să vin să spun ”dragii mei, ce mă bucur că m-ași tocat!”” a mai comentat Romanescu.  

În replică, Nicolae Davițoiu, președinte PMP Gorj, spune că formațiunea pe care o  conduce este mult mai transparentă decât Partidul Național Liberal.  

Cât despre televiziunea pe care o deține, și la care a făcut aluzie Romanescu, Davițoiu spune că este cea mai echidistantă din Gorj.

Cât despre blaturile cu PSD, liderul PMP afirmă că-l cunoaște doar pe cel făcut de vicepreședintele PNL Gheorghe Grivei, în 2004, când Ion Călinoiu a fost ales președinte al Consiliului Județean Gorj.  

Davițoiu este foarte supărat după ce Gheorghe Grivei a afirmat că PMP este un partid de 2%. Liderul PMP Gorj amenință că liberalii vor pierde multe primării, din cauza acestei declarații.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here