Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Sunt de 10 ori mai motivat decât am fost în 2017! NU VOI ABDICA!

”Sunt de 10 ori mai motivat decât am fost în 2017!  Vor un om de paie în fruntea primăriei dar NU voi abdica!” își anunță adversarii Marcel Romanescu.

Primarul Târgu-Jiului  reacționează în urma informațiilor apărute în Scandal de Gorj. Publicația a făcut dezvăluirile legate de Transloc, care au dus la apariția unei anchete a poliției. Acum, aceeași publicație susține că ”există suspiciuni că Adrian Roșu, expert sportiv al secției de baschet din cadrul CSM s-ar fi dedublat și ar fi participat, în aceeași zi, la două concursuri, la Târgu-Jiu și București”, cu alte cuvinte Roșu n-ar fi fost în Târgu-Jiu în ziua examenului.

Printr-un comentariu la știrea respectivă, Adrian Roșu a negat vehement c-ar fi absentat la concursul de la Târgu-Jiu. Primarul Romanescu acuză că articolul respectiv este ”o crasă dezinformare”.

Marcel Romanescu spune că și-a făcut nu numai prieteni ci și dușmani, în urma războaielor pe care le-a purtat în ultimii doi ani. Își anunță, însă, adversarii că nu va abdica, din contră va intra în cursa din 2020, pentru cel de-al doilea mandat, ”de 10 ori mai motivat”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Lasa-ne, lasa-ne! de cand sunteti primar stiti doar sa va vaicariti si sa va plangeti de mila! Recunoaste dle primar ca la facut circ si imbarligaciuni iti sta capul. Te-am votat si nu ai facut nimic din ce ai promis. In schimb ti-ai angajat toate si toti apropiatii. Nu mai punem botul la praf in ochii!

  2. Domnule Primar, daca sunteti inconjurat de juristi afoni in ale meseriei veti semna multe ilegalitati. Daca ramaneti inconjurat de cei care va toarna in ureche zilnic ca ‘sunteti’ frumos si e bine ce si cum faceti, iar gresiti enorm! ‘Prietenii’ dvs. care stau de dimi eata pana seara cu tigara in coltul gurii si la cafele prin cafenele si va fac politica doar isi fac eticheta pe seama dvs. . Este urat sa stai la o cafea in centrul orasului si sa-i auzi la masa vecina cum se lauda ca va dau indicatii si dvs. faceti. Noi v-am votat pe dvs., nu pe aceia fara servici!

Comment here