SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Sumele votate nu se discută, ele trebuie disponibilizate și transferate în conturile Clubului Pandurii

”Îmi asum aceste lucruri. Vorbim despre un proiect de hotărâre în totalitate legal” spune primarul Marcel Romanescu, după ce cotidianul Pandurul  a  publicat documentul care arată că a votat, în 2016, pentru finanțarea Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Romanescu era atunci consilier local, dar acum, ca primar, a afirmat că există posibilitatea de a se va îndrepta împotriva celor care se fac vinovați, în cazul în care Pandurii va reuși să execute Primăria Târgu-Jiu. Clubul de fotbal a câștigat definitiv, la Înalta Curte, procesul cu asociații care și-au asumat în perioada 2014 – 2016 finanțarea, dar nu au făcut-o. Consiliul Local Târgu-Jiu este obligat la plata unei sume de 2,7 milioane de lei.

”În privința ajutorului acordat, am fost de acord mereu în a sprijini sportul. Acolo vorbim de un proiect în totalitate legal, eu nu vorbesc de această perioadă ci de cele anterioare, când reprezentatul autorității locale a angajat sume fără să aibă acordul consiliului local. Sumele votate nu se discută, ele trebuie disponibilizate și transferate în conturile clubului Pandurii” spune Romanescu.

Marcel Romanescu declară că juriștii Primăriei Târgu-Jiu analizează, în această perioadă, situația banilor care trebuie virați către Clubul Pandurii, pentru a se ști exact dacă se face sau nu cineva vinovat.

Comment here