Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Singura realizare a lui Florescu- dimensiunea fustei

A început războiul Florescu-Romanescu pentru Primăria Târgu-Jiu.

După ce, la Interviurile Infinit FM, candidatul PSD l-a acuzat pe actualul primar liberal că n-a făcut nimic în acest mandat, Romanescu a reacționat afirmând că Florescu a avut o singură realizare ca prefect de Gorj: a stabilit dimensiunea fustelor doamnelor care intră în Prefectură.  

Ciprian Florescu a declarat că-și dorește să-i dea o lecție de administrație publică lui Marcel Romanescu, în următorii 4 ani.  

Florescu a mai afirmat că Marcel Romanescu n-a fost deloc ”un pacifist”, în acest mandat, din contră a alimentat multe dintre războaie și a dat ca exemplu faptul că primarul l-a lăsat fără secretară pe viceprimarul Adrian Tudor.

În replică, Marcel Romanescu spune că n-a făcut decât să apere patrimoniul municipiului, în acești ani.

Romanescu îi cere lui Florescu să spună ce a făcut pentru sportul din Gorj și amintește că fostul prefect a făcut parte din conducerea Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, aflat acum în insolvență.

”Și el, și Aurel Popescu s-au înfruntat din bugetul Pandurii Lignitul Târgu-Jiu!” acuză primarul liberal.

Romanescu mai spune că singura realizare a lui Ciprian Florescu, din mandatul de prefect de Gorj, a fost aceea că a stabilit dimensiunea fustelor doamnelor care intră în instituție.

Cât despre faptul că l-a lăsat pe Adrian Tudor fără secretară, Marcel Romanescu spune că a considerat că o singură secretară este suficientă pentru cei doi viceprimari, dar și că Florescu a avut 3 secretare, pe vremea când era prefect de Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here