Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu și Pistol, nemulțumiți de Cochină! Vîlceanu îl avertizează pe prefect: Dacă face politică, poate va fi el DEMIS!

Prefectul Pistol a amenințat-o pe Cochină cu demiterea, dar deputatul Vîlceanu zice că Pistol ar putea fi demis pentru că face declarații politice.

Într-un interviu, Cosmin Pistol a acuzat probleme de comunicare cu șefa Inspectoratului Școlar Județean.  

”Am avut discuții cu doamna inspector general, și aplicat, și pe un ton mai ridicat. Aștept conformarea din partea dânsei, răbdarea are limită. (…)Atunci când comunică o face prost. Dacă situația nu se va schimba, voi face anumite propuneri către minister. Sper să nu fie cazul să propun demiterea dânsei” a spus prefectul de Gorj.

În replică, deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, îi cere prefectului să spună în ce constau problemele de comunicare pentru că, altfel, face politică și ar putea fi el demis.

Prefectul Pistol nu este singurul, însă, care are nemulțumiri în ceea ce o privește pe Maria Cochină. Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, cere retragerea sprijinului politic șefei Inspectoratului Școlar.

Romanescu este nemulțumit de modul în care Cochină tratează Primăria Târgu-Jiu și cere să fie numită altă persoană în fruntea educației gorjene.  

În replică la declarațiile primarului Romanescu, Dan Vîlceanu spune că antipatia edilului față de Maria Cochină este binecunoscută, dar nu trebuie să afecteze relația dintre instituții.  

antabuse

Comment here