Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu și Condescu s-au înțeles. CE AU STABILIT

Romanescu și Condescu s-au înțeles. Pandurii va juca pe Municipal și de anul viitor, când încetează contractul de comodat.   

Edilul Târgu-Jiului a explicat, luni, că a purtat o discuție cu administratorul special, Marin Golea și cu principalul creditor al clubului de fotbal, Marin Condescu, reușind să ajungă la un consens privind inaugurarea arenei și modul în care se vor încasa banii pe biletele vândute.

”Dânșii vor încasa banii pe bilete la evenimentele organizate de Pandurii, iar primăria de la alte meciuri decât ale Pandurilor” a declarat Marcel Romanescu.

Primarul Târgu-Jiului își dorește neapărat ca inaugurarea stadionului să fie făcută pe 25 octombrie, așa cum a anunțat. Golea și Condescu ar fi avut alt plan, dar până la urmă au acceptat varianta avansată de edil. Marcel Romanescu este mulțumit că a găsit cale de comunicare cu șefii clubului de fotbal.  

Primăria Târgu-Jiu așteaptă, de la Ministerul Dezvoltării, protocolul de preluare a noului stadion. Imediat ce vin documentele, Romanescu va convoca ședința de îndată a consiliului local.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here