Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu și-a prezentat echipa ”care a demolat PSD și a scos viceprimarii în decor”

S-a dorit a se transmite un mesaj de amenințare către funcționarii publici din primărie: cine nu este cu mine este împotriva  mea” reacționează Aurel Popescu, după ce Marcel Romanescu și-a prezentat, duminică, la evenimentul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile locale, echipa care l-a ajutat ”să distrugă majoritatea PSD” din Consiliul Local.

Romanescu i-a nominalizat pe directorul din primărie Camelia Grecu, pe șeful Transloc, Mihai Paraschiv, Ramona Nodea, Mihai Vîlceanu, șefa juriștilor din Primăria Târgu-Jiu, Alina Pițu, Adrian Drulă, Violeta Gorun, și Bogdan Horhoianu, ca fiind oamenii din ”echipa care a demolat PSD și a scos viceprimarii în decor”.   

Viceprimarul Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, a văzut discursul primarului Marcel Romanescu ca pe unul de amenințare la adresa celorlalți funcționari din Primăria Târgu-Jiu care nu-i sunt alături.  

Marcel Romanescu a reacționat la declarațiile făcute de Aurel Popescu, precizând că niciunul dintre angajații primăriei, menționați ca fiind implicați în lupta împotriva PSD, nu este membru PNL și că majoritatea constituită în jurul PSD în Consiliul Local a fost anihilată prin respectarea legii.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Dl Primar, angajații sunt ai Primăriei și nu ai dv. Exprimarea , ‘angajatii mei’, denotă o atitudine de vătaf .
    Mai mult, dv trebuia să puneți viceprimarii la treabă, nu sa i scoateți din treabă. Altfel, sunteți un slab functionar al Statului.

Comment here