Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu și-a început OPTIMIST cel de-al doilea mandat. Ce consilieri PSD îi dau speranță

”PSD trebuie să-și schimbe strategia, dacă dorește ca la viitoarele alegeri să se mai regăsească în Consiliul Local Târgu-Jiu” spune primarul Marcel Romanescu care, la finalul săptămânii trecute, și-a început oficial cel de-al doilea mandat.

După ședința de învestire, Romanescu s-a arătat optimist că va avea o bună colaborare cu aleșii PNL, PSD, Pro România și ai Partidului Verde, care au acces în consiliu după 27 septembrie. Primarul a discutat cu noi consilieri și afirmă că mandatul începe sub auspicii bune.

Romanescu are un mesaj pentru social-democrații care i-au făcut opoziție în primul mandat: să renunțe la vechea abordare, dacă mai vor să intre în consiliul local, peste 4 ani. Liderii PSD Gorj au anunțat că vor rămâne în opoziție, în acest mandat, în sensul că nu vor forța o majoritate cu Pro România și Partidul Verde.   

”M-am uitat și la calitatea noilor consilieri PSD. Sunt unii care mi-au dat  speranță, Tiberiu Tătaru sau Marcela Mrejeru, dar sunt și persoane de tristă amintire” comentează primarul liberal al Târgu-Jiului.

Comment here