Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu se teme de ”joc dublu”. Iordache: Îl rog să înceteze cu astfel de provocări

Anul 2023 începe cu tensiuni între liderii organizațiilor municipală și județeană ale Partidului Național Liberal Gorj.

Pe finalul anului trecut, Marcel Romanescu a sugerat că va începe discuțiile cu alte formațiuni politice, dacă va simți un joc dublu la nivelul conducerii județene în privința candidaturii sale pentru un nou mandat de primar al Târgu-Jiului, în 2024.

”Am primit foarte multe informații de la colegi din PNL despre discuțiile care au avut loc. În politică, te poți aștepta la orice. Eu sunt mușcat de șarpe, sunt mai precaut în abordarea viitoarei mele candidaturi” spune Romanescu.

Romanescu precizează că n-a purtat discuții cu alte formațiuni politice și că, deocamdată, prima sa opțiune rămâne Partidul Național Liberal.

În replică, senatorul Ion Iordache, președintele Partidului Național Liberal Gorj, îl roagă pe primarul Târgu-Jiului să înceteze cu astfel de declarații.

”Cel care nu recunoaște că partidul i-a fost alături este Romanescu. Nu știu care a făcut joc dublu, partidul sau dumnealui. Dacă ne uităm pe rezultate vedem cine a făcut” afirmă Iordache.

Ion Iordache mai spune că nu știe ce planuri are Marcel Romanescu privind alegerile din 2024, dar lucrurile vor fi clarificate în perioada următoare.

Comment here