Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu s-a uitat în DEX. „Dobitoc- persoană fără bun simţ”

Revoltă la Târgu-Jiu, după ce primarul Marcel Romanescu i-a făcut ”dobitoci” pe consilierii locali, la o televiziune locală. Luni, edilul liberal a venit cu explicații, precizând că nu și-a dorit să generalizeze, dar că au sărit în aer cei care s-au simțit vizați. Viceprimarul PSD Adrian Tudor a anunțat că va deschide acțiune în instanță pentru insultă, va cere daune iar, dacă va obține banii, îi va dona la școala la care Romanescu a făcut clasele primare.

Marcel Romanescu i-a făcut ”dobitoci” pe consilierii locali din Târgu-Jiu, la un post local de televiziune.  

După ce, în weekend, au apărut tot felul de reacții, pe paginile de socializare, cerându-i-se fie demisia, fie să-și ceară scuze, Romanescu a venit cu explicații, precizând că nu și-a dorit să generalizeze.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor a anunțat că are de gând să deschidă acțiune în instanță, după jignirile lansate de primarul liberal.

Marcel Romanescu a ironizat intenția lui Tudor de a-l da în judecată, amintind că viceprimarul i-a făcut plângere pentru agresiune și juristei din Primăria Târgu-Jiu, Alina Pițu, care este mică de statură.  

Ciprian Florescu, posibil contracandidat PSD al lui Marcel Romanescu la Primăria Târgu-Jiu, i-a cerut edilului liberal să-și ceară scuze pentru jignirile aduse consilierilor locali.

Și pe Cristian Toader Pasti, consilier municipal PSD, l-au revoltat declarațiile primarului Romanescu.  

Pasti îi transmite lui Romanescu că ”drumul pe care a pornit nu are un sfârșit bun”.

Eduard Lădaru a fost consilierul municipal care a avut cele mai multe certuri cu Marcel Romanescu, în acest mandat.

Viorel Caragea taxează atitudinea consilierilor de la Târgu-Jiu, care au reacționat cu întârziere, după ce primarul i-a făcut ”dobitoci”. Liderul PER Gorj vrea să sesizeze Senatul Universității ”Constantin Brâncuși”, acolo unde Marcel Romanescu are catedră.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here