Stirile Zilei

Romanescu, REACȚIE după ce Pandurii a câștigat procesul cu acționarii

Marcel Romanescu se gândește să dea în judecată persoanele vinovate de “prejudiciul” creat Primăriei Târgu-Jiu după ce Pandurii Lignitul a câștigat procesul cu acționarii.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat, joi, câștig de cauză clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, în procesul cu cei cinci asociați. Pandurii a câștigat la fond și la apel, dar, de data aceasta, soluția este definitivă, ICCJ respingând recursurile acționarilor.

Potrivit deciziei instanței, Primăria Târgu-Jiu ar avea de achitat peste 28 de miliarde de lei vechi clubului. Primarul Marcel Romanescu spune că se va consulta cu juriștii pentru a vedea ce este de făcut în această situație.

Marcel Romanescu spune că, în cazul în care instanța va obliga primăria să achite sumele reținute în sarcina Consiliului Local, instituția va deschide proces împotriva celor care au creat această problemă, respectiv aleșii care au votat, în trecut, alocarea de fonduri clubului de fotbal.

Cristian Toader Pasti speră ca între Clubul Pandurii Lignitul și acționari să existe un dialog pentru plata celor peste 3 milioane de euro contribuții din trecut.

Consilierul personal al președintelui consiliului județean, Cosmin Popescu, spune că trebuie ajuns la un consens  pentru a se evita blocarea conturilor Complexului Energetic Oltenia, primăriei Târgu-Jiu, Consiliului Județean Gorj și Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia.

Comment here