Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: PSD n-a vrut să scoată BOMBA în campanie!

Ping- pong cu nefinalizarea centurii ocolitoare a Târgu-Jiului! PSD și PNL se acuză reciproc, după ce licitația fost anulată. Marcel Romanescu le reproșează social-democraților că știau că firma care s-a prezentat la licitație nu este în regulă, dar n-au spus asta pentru a profita electoral.

Prin comunicate de presă, în această săptămână, PSD și PNL Gorj s-au învinovățit reciproc de blocajul în reluarea lucrărilor la șoseaua de rocadă a municipiului. PSD spune că liberalii aruncă vina pe fosta guvernare, întrucât nu au soluții la problemele curente.

Primarul Romanescu a amintit, joi, că centura Târgu-Jiului trebuia să fie gata încă din 2016 dar și că, în momentul în care a preluat mandatul, nu a găsit nici măcar un plan parcelar făcut.

Licitația pentru centura Târgu-Jiului a fost anulată pentru că firma care s-a prezentat nu a primit certificatul de conformare. Marcel Romanescu este de părere că cei de la PSD cunoșteau problema, dar nu au spus nimic pentru a nu pierde electoral, la alegerile din acest an.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here