Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: PSD, istorie la Târgu-Jiu cel puțin 15 ani! Cotojman: Paraschiv, pe listă si-n 2020

”PSD este istorie la Târgu-Jiu cel puțin 15 ani. Alegerile din 2020 vor fi câștigate de Marcel Romanescu și PNL!”. Primarul Târgu-Jiului, foarte încrezător ca va obține un nou mandat la localele de anul viitor, după ce liberalii au fost cu numai 2 procente în spatele social-democraților, în municipiu, la europarlamentarele de duminica trecută. Romanescu așteaptă, acum, decizii de la centru, în ceea ce privește propriu-i partid, dat fiind conflictul cu liderul de la județ, Dan Vîlceanu. Prima este legată de Mihai Paraschiv, cel mai apropiat colaborator al său, care a fost exclus din PNL, cazul aflându-se pe masa Comisiei Naționale de Arbitraj.

La Interviurile Infinit FM, Marcel Romanescu a explicat de ce a ținut să vorbească despre blaturile PNL-PSD din trecut, la ședința de campanie electorală cu Ludovic Orban, de săptămâna trecută. Edilul crede că, fără înțelegeri obscure, PNL poate ajunge la 40-45%.

Referindu-se la cele 22 de procente obținute de PNL la Târgu-Jiu, Romanescu a comentat că este un scor istoric, care ar fi putut fi și mai bun dacă el, ca primar, ar fi avut susținerea celor care conduc organizația județeană a PNL.

Marcel Romanescu a vorbit, din nou, despre momentul excluderii consilierului Mihai Paraschiv, cel mai apropiat colaborator al său din Partidul Național Liberal. De atunci, primarul Târgu-Jiului a refuzat să participe la ședințele Biroului Politic Județean, organism pe care-l compară cu un ”pluton de execuție”.

Optimist și încrezător după scorul de la europarlamentare, Romanescu se și vede câștigătorul alegerilor locale din 2020. În opinia sa, PSD va fi istorie în Târgu-Jiu, în următorii 15 ani.

Primarul liberal al Târgu-Jiului a mai spus că se așteaptă ca centrul să ia măsuri, în perioada următoare, pentru ca Gorjul să poată deveni galben în 2020. În opinia sa, PNL Gorj ar trebui condus de o CODA- Comisie de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor- în care să fie incluși toți cei 21 de primari din județ.

Mihai Paraschiv, consilierul care a generat ruptura totală dintre Romanescu și Vîlceanu, așteaptă acum decizia centrului, după ce în BPJ s-a votat pentru excluderea sa din partid.

Liviu Cotojman, primarul care a obținut al doilea scor pentru PNL în Gorj, crede că episodul Mihai Paraschiv ar trebui îngropat, acesta să rămână consilier la Târgu-Jiu iar, în 2020, să fie în fruntea listei liberale de la Târgu-Jiu.

Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, nu vrea să mai discute despre excluderea lui Mihai Paraschiv. Așteaptă decizia Comisiei de Arbitraj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here