Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Principalul meu contracandidat voi fi eu

”Principalul meu contracandidat voi fi eu. O victorie, cu procent mai mic de 50%, este o înfrângere” a declarat, în emisiunea Interviurile Infinit FM, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, referindu-se la alegerile locale din 9 iunie, la care va candida pentru cel de-al treilea mandat.

Romanescu nu crede că va pierde voturi din cauză că a trecut din tabăra liberală în cea social-democrată. Edilul a afirmat că primul mandat a fost obținut, în 2017,  grație echipei sale, pentru că, atunci, fiind alegeri parțiale, nu a avut listă de consilieri locali.  

Marcel Romanescu crede că primarii părăsesc Partidul Național Liberal din cauza unei politici interne dezastruoase.

”Fiecare se descurcă cum poate, este legea junglei la PNL ” a comentat edilul, referindu-se la obținerea finanțărilor pentru proiectele de investiții.

Romanescu a mai spus că va considera o înfrângere un scor mai mic de 50%, la alegerile locale din 9 iunie, dar că are încredere în cei 900 de activiști ai organizației PSD Târgu-Jiu.  

Comments (2)

  1. Adică dupa cum ar spune Oprisan
    , , Mama mea sunt eu, .
    Deci , Mama lui Romanescu este el,,

  2. „Laudă-mă gură, c-o să-ți dau friptură!”
    Sper că Marcel se pupă singur și-n oglindă, când se rade, nu doar când se uită-n băltoacele de ploaie de pe drumurile Târgu-Jiului…
    Mai era un infatuat în PSD, unu’… Adrian Năstase… Remarcăm că Marcel se chinuie să-l depășească. Inclusiv la picarea de la putere, se pare. Mult succes și aterizare zdravănă, Marcele, că s-a cam săturat lumea! Mai ales de când s-au prins oamenii că valoarea matale administrativă stă doar în culoarea carnetului de partid și în traseism – unde ÎȚI e bine, acolo e „INTERESUL public”, ca la jănăralul Oprea, și el binemeritat multuitat de memoria publică…

Comment here