Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Popa și Lădaru pot fi viceprimari la Orășelul Copiilor

Au apărut dispute la Târgu-Jiu pe postul de viceprimar.

Social-democrații Luis Popa și Eduard Lădaru au pus tunurile pe primarul liberal Marcel Romanescu, după ce acesta ar fi declarat în presa locală că nu au nicio șansă să ajungă în poziția de viceprimar pentru că … ”nu știu să fure”. Romanescu susține, însă, că declarația i-a fost trunchiată.

Luis Popa a precizat, pe Facebook, că nu își dorește postul de viceprimar pentru că nu vrea ”să facă parte din echipa unui om care n-a făcut nimic pentru oraș”.  

Eduard Lădaru crede că aroganța l-a făcut pe primarul Romanescu să facă astfel de declarații.

Lădaru, care este șeful consilierilor municipali ai PSD, consideră c-ar fi greșit ca partidul său să ia postul de viceprimar la Târgu-Jiu. Dacă s-ar întâmpla acest lucru ca urmare a unei fuziuni PSD-Pro România, despre care se discută în presa centrală,  ”înseamnă c-am avea un om de paie la dispoziția lui Marcel Romanescu”- spune Eduard Lădaru.

Primarul Marcel Romanescu afirmă că declarația sa a fost trunchiată de Eduard Lădaru și Luis Popa și că cei doi ”pot fi viceprimari doar la Orășelul Copiilor”.  

Romanescu nu știe dacă postul de viceprimar la Târgu-Jiu va face obiectul negocierilor dintre PSD și PNL, dar, după cum a mai afirmat, speră să fie menținută, în consiliul local, alianța cu Pro România.  

Comment here