Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Poate mă gândesc, în 2024, la o candidatură parlamentară sau la Consiliul Județean

”Poate mă gândesc, în 2024, la o candidatură la Consiliul Județean sau la parlamentare” spune Marcel Romanescu, în contextul în care în spațiul public a fost avansată ideea că Partidul Național Liberal nu l-ar mai susține să candideze pentru un nou mandat la Primăria Târgu-Jiu.

Asta deși, Romanescu a fost validat de conducerea centrală. Totuși, primarul Târgu-Jiului a avut mai multe poziții critice la adresa propriului partid, ba chiar cerea demisia lui Ludovic Orban, vara trecută. În urmă cu câteva zile s-a delimitat, din nou, de toate numirile făcute de PNL Gorj în administrația locală și centrală.  

La Interviurile Infinit FM, Marcel Romanescu a declarat că s-ar fi așteptat să fie recunoscut meritul organizației PNL Târgu-Jiu  care, în opinia sa, este cea mai puternică din Oltenia.

Cât despre varianta ca PNL să meargă pe mâna primarului din Rovinari, Robert Filip, la Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale ce ar putea avea loc în toamnă, Romanescu a comentat că acest lucru s-ar putea întâmpla poate, în 2024, atunci când el nu va mai candida ci ar urma să se orienteze către Consiliul Județean ori către un loc pe lista parlamentară.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here