Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Poate mă gândesc, în 2024, la o candidatură parlamentară sau la Consiliul Județean

”Poate mă gândesc, în 2024, la o candidatură la Consiliul Județean sau la parlamentare” spune Marcel Romanescu, în contextul în care în spațiul public a fost avansată ideea că Partidul Național Liberal nu l-ar mai susține să candideze pentru un nou mandat la Primăria Târgu-Jiu.

Asta deși, Romanescu a fost validat de conducerea centrală. Totuși, primarul Târgu-Jiului a avut mai multe poziții critice la adresa propriului partid, ba chiar cerea demisia lui Ludovic Orban, vara trecută. În urmă cu câteva zile s-a delimitat, din nou, de toate numirile făcute de PNL Gorj în administrația locală și centrală.  

La Interviurile Infinit FM, Marcel Romanescu a declarat că s-ar fi așteptat să fie recunoscut meritul organizației PNL Târgu-Jiu  care, în opinia sa, este cea mai puternică din Oltenia.

Cât despre varianta ca PNL să meargă pe mâna primarului din Rovinari, Robert Filip, la Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale ce ar putea avea loc în toamnă, Romanescu a comentat că acest lucru s-ar putea întâmpla poate, în 2024, atunci când el nu va mai candida ci ar urma să se orienteze către Consiliul Județean ori către un loc pe lista parlamentară.

Comment here