Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: PARCAREA de la Prefectura Gorj, a Primăriei Târgu-Jiu. Florescu: Să se liniștească! Nu m-am hotărât să candidez

Începe războiul Romanescu- Florescu pentru Târgu-Jiu.

Luni, primarul municipiului a dat vina, din nou, pe prefectul de Gorj pentru faptul că n-au fost mutate cele două servicii, Pașapoarte și Permise-Înmatriculări, din clădirea prefecturii în alte imobile, la marginea orașului.

Marcel Romanescu l-a acuzat pe Ciprian Florescu de lipsă de interes și l-a  criticat pentru afirmația că nu are banii necesari reabilitării clădirilor, propuse de primar pentru mutarea serviciilor.  

Romanescu a explicat și cât de potrivit ar fi fost imobilul Universității ”Constantin Brâncuși”, de la Drăgoieni, pentru mutarea Pașapoartelor și a Înmatriculărilor.  

Marcel Romanescu a lansat și un avertisment către șeful Prefecturii: să nu uite că parcarea de lângă instituție aparține Primăriei Târgu-Jiu, sugerând c-ar putea fi pusă taxă.

În replică, Ciprian Florescu zice că Marcel Romanescu a intrat în campanie electorală și-i transmite că nu s-a hotărât să candideze la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Cât despre parcarea de lângă Prefectura Gorj, pe care ar putea fi pusă taxă, Florescu îl avertizează pe primar ”să nu se joace cu instituția prefectului” pentru că nu este în măsură să dea avertismente.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here