Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: O conducere MILITARĂ ar fi foarte bună la SJU Târgu-Jiu

Marcel Romanescu cere conducere militară la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu și verificarea activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Primarul Târgu-Jiului spune că nu poate accepta ideea că, atâta timp, situația epidemiologică din oraș a fost ținută sub control, pentru ca, acum, să apară focarul de la Spitalul Județean. Duminică, managerul Dumitru Vienescu a sunat la 112 și a fost luat cu izoleta, după ce a fost testat, pentru a doua oară, pozitiv cu coronavirus, iar, în primă fază, a refuzat internarea.

Romanescu vrea că Ministerele Sănătății și de Interne să dispună verificări la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.   

Primarul Târgu-Jiului cere conducere militară la Spitalul Județean pentru că își dorește o analiză obiectivă a ceea ce se întâmplă în cadrul unității, în contextul în care unii  medici au acuzat că nu se fac testări suficiente și au pus sub semnul îndoielii modul în care DSP face anchetele epidemiologice.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, cere testarea de urgență a tuturor cadrelor medicale din cadrul cadrul Spitalului Județean de la Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here