Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu o acuză pe Bordușanu că ”incită spiritele” la Școala ”Alexandru Ștefulescu”

Marcel Romanescu pune tunurile pe Anca Bordușanu după ce Școala Generală “Alexandru Ștefulescu” a refuzat să participe la evenimentul pentru absolvenți, pe care Primăria Târgu-Jiu îl va organiza pe stadionul municipal.

Primarul liberal al Târgu-Jiului este convins că secretarul general al PSD Gorj este cel care agită spiritele la școala respectivă. Romanescu vorbește despre injurii care i-ar fi fost aduse pe grupurile de whatsapp ale părinților.

”Vedem cum merge PSD cu un astfel de secretar general! Dânsa este trecătoare prin această funcție!” mai spune primarul Târgu-Jiului.

În replică, Anca Bordușanu dă asigurări că nu a discutat deloc politică pe grupul de părinți, ba chiar s-a ferit de așa ceva, în calitatea sa de președinte al Comitetului de Părinți, fiul fiindu-i elev în  Școala Generală “Alexandru Ștefulescu”.

Bordușanu crede că nervozitatea primarului Romanescu vine din faptul că a deschis discuția, în spațiul public, în urmă cu câteva luni, despre una  dintre firmele care executa lucrări la Școala ”Alexandru Ștefulescu”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here