Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu nu vrea panică din cauza coronavirusului. ”Nu trebuie să alarmăm populația!”

”Orice măsură excesivă poate alarma cetățenii din Târgu-Jiu” . Primarul Marcel Romanescu nu vrea panică în oraș din cauza coronavirusului.  

Întrebat, marți, dacă a convocat vreo ședință pe această temă, edilul a răspuns că nu a considerat necesar întrucât a discutat cu prefectul de Gorj care a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Romanescu a dat, însă, asigurări că va respecta toate dispozițiile ce vor veni de la județ, în caz de îmbolnăviri. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a anunțat că, miercuri, primarii din județ vor fi convocați la o ședință pe tema coronavirusului.

Președintele USR Gorj, Radu Miruță, este îngrijorat însă din cauza virusului care a panicat lumea întreagă. Politicianul întreabă, pe pagina de socializare, câte celule de criză sunt pregătite, la nivelul județului, pentru a gestiona o eventuală epidemie de coronavirus. În plus, vrea să știe ce măsuri vor fi luate și de către cine. Miruță se teme că instituțiile statului nu se vor coordona, în caz de epidemie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here