Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Nu sunt interesat cine va fi președintele PNL Gorj. În 2024, voi câștiga Primăria Târgu-Jiu și majoritatea în CL

Marcel Romanescu, este convins că-n 2024 va câștiga un nou mandat de primar dar și majoritatea în Consiliul Local Târgu-Jiu.

Edilul municipiului spune că-n următorii ani se va axa pe administrația locală și prea puțin pe politică. Romanescu reafirmă că nu este interesat de președinția PNL Gorj ori de vreo funcție în structura centrală a partidului. Liberalii din județ au, acum, președinte interimar după ce deputatul Dan Vîlceanu s-a autosuspendat din funcție.  

Romanescu spune că nici măcar nu-l interesează să fie consultat privind o eventuală decizie legată de funcția de președinte al PNL Gorj.   

”Sper să găsească o persoană care să devină locomotivă pentru organizația Gorj și să-și asume, în 2024, candidatura la președinția Consiliului Județean. Nu sunt eu acea persoană” declară liderul PNL Târgu-Jiu.

Comments (1)

  1. Si Pacala striga din sac,, nu vreau sa fiu presedinte la PNL Gorj,,. Bine, tu nu vrei ca esti deja cu un picior in PSD .

Comment here