SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Nu pot fi prieten cu oamenii care au jefuit Clubul Pandurii!

”Nu pot fi prieten cu oamenii care au jefuit Clubul Pandurii!” declarație tăioasă a primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, în contextul în care oficialii clubului gorjean sunt revoltați că primăria își dorește încetarea contractului de comodat.  

Înțelegerea, încheiată pe 10 ani, ar fi trebuit să expire la finalul lunii martie. Primarul a pus încetarea contractului de comodat pe ordinea de zi a ședinței consiliului local, dar majoritatea constituită în jurul PSD s-a opus. Camilian Floroiu, director sportiv al Clubului Pandurii, este nemulțumit că Marcel Romanescu n-a chemat oficialii grupării gorjene la discuții, în condițiile în care primăria este membru asociat în club.  

Floroiu susține că, în condițiile în care în România a fost instituită starea de urgență, contractul de comodat pentru stadion ar fi trebuit prelungit automat cu încă 90 de zile.  

Camilian Floroiu, membru PSD, crede că primarul liberal Marcel Romanescu va deconta electoral o eventuală scoatere a Pandurilor de pe stadionul municipal.

În replică, primarul Romanescu afirmă că este deschis la discuții însă doar cu persoanele mandatate oficial să reprezinte clubul de fotbal. Edilul amintește că n-a avut nicio contribuție la intrarea clubului în insolvență.

Marcel Romanescu le cere celor care au băgat Pandurii în insolvență, să vină cu soluții pentru salvarea clubului. În plus, edilul anunță că ”nu poate fi prieten cu oamenii care au jefuit Pandurii Târgu-Jiu”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here