Sportive

Romanescu: Nu pot colabora cu Marin Condescu. Nu are nicio calitate

Marcel Romanescu zice că susține Pandurii Târgu-Jiu dar nu vede rostul unei colaborări cu Marin Condescu.

Primarul Târgu-Jiului a făcut, luni, noi declarații despre Clubul Sportiv Municipal și echipa de fotbal, amintind că stadionul nu este al Pandurilor.

Despre CSM, Romanescu a anunțat că urmează să fie scoase la concurs posturile de experți pentru secțiile de volei, baschet și handbal și să fie încheiate parteneriate cu asociațiile sportive din oraș.

Patru oameni de afaceri ar urma să fie incluși în Comitetul Director al noului CSM. Marcel Romanescu zice că aceștia, alături de Robert Bălăeț, vor avea majoritate  în fața consilierilor PSD, ALDE și PSRo numiți în organismul de conducere.

Romanescu s-a lăudat cu cele 16 baze sportive noi care urmează să fie gata în Târgu-Jiu și care vor fi subiectul unui filmuleț realizat cu drona. Conform primarului municipiului, constructorul din Târgu-Mureș va asigura garanție vreme de 10 ani.

Marcel Romanescu a exclus o colaborare cu Marin Condescu pe motiv că nu are, în prezent, nicio calitate oficială la Pandurii Târgu-Jiu. În plus, a amintit că noul stadion aparține municipalității și nu clubului de fotbal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here