Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu nu mai vrea ”frați și amante” la deconcentrate. Ce așteptări are de la guvern, după victoria de duminică

Marcel Romanescu vrea ca Bucureștiul să-și întoarcă fața către Gorj, acum că Iohannis a câștigat ambele tururi de scrutin în Târgu-Jiu. În același timp primarul liberal al municipiului anunță că nu vrea Jihad în deconcentrate și nici promovarea pe funcții a tot felul de ”frați, surori sau amante” .

Romanescu avertizează, din nou, că este vital să fie puși profesioniști în funcțiile de conducere din instituțiile publice din județ, chiar dacă este vorba despre oameni din afara partidului. Liderul PNL Târgu-Jiu spune că nu trebuie să-și facă probleme directorii care nu s-au implicat politic pentru PSD.   

Marcel Romanescu spune că PNL Gorj are oameni pregătiți, pentru a-i promova pe posturi de secretari de stat la Energie, Educație sau Finanțe.

”Avem șansa de a schimba culoarea politică a județului la locale, dar nu vom putea dacă Bucureștiul nu ne va ajuta. Sper să-și întoarcă fața și spre județele din Oltenia, pe care le-au lăsat în sărăcie” comentează edilul.

Primarul speră că, faptul că Iohannis a câștigat ambele tururi de alegeri la Târgu-Jiu, lucru fără precedent în ultimii 30 de ani, să atragă atenția noii guvernări Orban.  

”Nu cer ce va cere Clujul, Oradea sau Timișul! Să mi se dea ceea ce mi se cuvine, speranța că, în 2020, pot ieși în fața electoratului ca să arăt diferența dintre PSD și PNL!” afirmă Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here