Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Nu-i poți duce pe târgujieni la vot ca pe oi

”Nu-i poți duce pe târgujieni la vot ca pe oi” a reacționat primarul Marcel Romanescu după ce liberalii au fost zdrobiți de social-democrați în municipiu.

Diferența este 13 procente, practic s-a inversat ierarhia față de alegerile locale din luna septembrie. Romanescu a sugerat, luni, că PNL a fost taxat în Târgu-Jiu și din cauza candidaturii lui Ion Iordache la Senat,  în condițiile în care fostul primar din Turceni a venit de la PSD.    

”Am reîncălzit ciorba” a comentat primarul Târgu-Jiului.

Romanescu amintește că el a propus alte persoane pentru listele parlamentare ale PNL Gorj. În luna octombrie, primarul municipiului cerea post eligibil pentru PNL Târgu-Jiu propunându-i ca variante de candidați pe Dorel Chirițescu, Iustin Paralescu sau Cătălin Cătănescu, directorul Băncii Transilvania.

”După acest rezultat, ar trebui să-și dea seama cât de important a fost rezultatul de la locale, unul istoric” a mai comentat Romanescu precizând că membrii echipei sale sunt extrem de dezamăgiți de rezultatele obținute de PNL în municipiu, în scrutinul parlamentar.

Comment here