SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu NU a citit scrisoarea lui Condescu. ”N-am avut timp!”

În ziua în care Marin Condescu i-a trimis o scrisoare de 8 pagini primarului Marcel Romanescu, a venit o veste excelentă pentru suporterii echipei Pandurii Târgu-Jiu: conducerea Federației Române de Fotbal a decis că nu va va retrograda nicio echipă din Liga 2.

În plus, din cauza necazurilor aduse de epidemia de coronavirus asupra activității sportive, FRF a ridicat și interdicția de a fi făcute transferuri dacă un club are datorii. În aceste condiții, Marin Condescu nu poate fi decât mulțumit și promite o revenire a Pandurilor în prima ligă.   

În privința scrisorii de 8 pagini trimise primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, Marin Condescu spune că a ales această variantă pentru că, în ultimii 3 ani, nu a putut lega un dialog cu Primăria Târgu-Jiu.

La finalul scrisorii trimise primarului Romanescu, Condescu a transmis ”Adio, ne vom revedea la anul ca simpli cetățeni, eu, de onoare”. Fostul președinte al Pandurilor nu vrea să explice acest mesaj. Pentru că nu s-a înțeles cu municipalitatea în privința folosirii noului stadion de la Târgu-Jiu, Condescu se gândește să mute echipa.

Primarul Marcel Romanescu spune că n-a avut timp să citească scrisoarea trimisă de Marin Condescu.

În privința afirmației lui Condescu, că la anul ar putea fi simplu cetățean al Târgu-Jiului, în sensul că nu va mai câștiga alegerile, Romanescu afirmă că fostul președinte al Pandurilor a avut afinități PSD, în trecut.    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here