Sportive

Romanescu, nou MESAJ pentru șefii Clubului Pandurii Lignitul

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a reafirmat că îi așteaptă pe reprezentanții grupării de fotbal gorjene la discuții pe tema disputării meciurilor pe stadionul municipal.

În urmă cu două săptămâni, edilul a declarat că este dispus să-i închirieze stadionul Clubului Pandurii Lignitul, pe o sumă modică, chiar și de 1 leu, cu aceleași facilități ca până acum, dar cu condiția de a se renunța la contractul de comodat. Pandurii Lignitul a cerut, în instanță, prelungirea acestuia cu încă 5 ani, cât au durat lucrările de reabilitare a stadionului.

“Am spus-o de nenumărate ori: Pandurii trebuie să joace pe stadionul de la Târgu-Jiu. Eu sunt deschis la discuții și aștept reprezentanții clubului. Sunt convins că putem ajunge la o înțelegere. Nu trebuie să uităm, însă, că stadionul aparține Municipiului Târgu-Jiu, cetățenilor acestui oraș, iar mulți dintre copiii noștri au nevoie de un club unde să poată juca fotbal. Municipiul Târgu-Jiu are nevoie de fotbal. Vrem ca toți copiii noștri pasionați de fotbal să fie pregătiți aici, de antrenori de la Târgu Jiu, pentru că avem antrenori foarte capabili”, a notat Marcel Romanescu pe facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here