Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: N-am niciun simptom. Cei de la PSD, niște hiene!

Marcel Romanescu este supărat pe social-democrați, pe care-i numește ”hiene” din cauza postărilor făcute, pe paginile de socializare, după ce a fost obligat să intre în izolare la domiciliu.

Vestea că primarul Târgu-Jiului a intrat în izolare la domiciliu, după ce a participat la o ședință cu un angajat Aparegio infectat cu coronavirus, a căzut ca un trăsnet, vinerea trecută. Romanescu spune că n-a avut niciun simptom, în toată această perioadă, dar a decis să facă testul rapid pentru a-i liniști pe copiii și părinții prezenți, în ultimele săptămâni, la manifestările pentru absolvenți, organizate pe stadionul municipal.

Primarul liberal al Târgu-Jiului a fost foarte deranjat de postările făcute de lideri PSD, care l-au acuzat de lipsă de responsabilitate pentru că n-a purtat mască la manifestările de pe stadion.

Romanescu spune că nu a existat niciun risc de contaminare, la evenimentele de absolvenți, întrucât au fost luate toate măsurile pentru protejarea copiilor și a părinților.

Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, l-a felicitat, pe Facebook, pe directorul Școlii ”Alexandru Ștefulescu”, singura unitate de învățământ din municipiu care a refuzat să participe la festivitățile pentru absolvenți.

Florescu spune că speră ca primarul Romanescu să fi învățat din cele întâmplate că este mai importantă siguranța comunității decât capitalul electoral.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Chiar niciun simptom, până și inteligența pare a-i fi asimptomatică…

Comment here