Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Licitația pentru aranjamentul de la cimitire, organizată pe bugetul de anul trecut

Marcel Romanescu, noi explicații, marți, privind investiția de la cimitirele din Târgu-Jiu, după acuzațiile venite din mediul politic, că nu era oportună, acum, în plină pandemie de coronavirus.

Primarul Târgu-Jiului a ținut să precizeze că investiția a fost licitată pe bugetul de anul trecut, și că este vorba despre o lucrare în execuție care nu putea fi stopată. Pe gardurile cimitirelor vor fi montate panouri publicitare.

Eduard Lădaru a fost unul dintre contestatarii investiției. Romanescu a amintit, însă, că a fost votată în consiliul local.

Secretarul general al PNL Târgu-Jiu, Bogdan Bejinaru, a avut o reacție dură la adresa consilierului municipal ALDE, Eduard Lădaru, pe pagina de socializare, în scandalul legat de investiția de la cimitire.

”După ce a distrus județul împreună cu PSD-ul, Lădaru face pe mironosița și cere ca din banii târgujienilor să fie cumpărate aparate de testare, pentru spitalele pe care ei le-au folosit doar ca să facă afaceri. Păi, Lădarule, unde este aparatura medicală, cu care vă lăudați și spitalele moderne, în care mințeați că investiți? Nu mai întreb de spitalele regionale, alea care ar fi putut prelua acum surplusul de cazuri”a scris Bejinaru pe facebook.

În replică, Lădaru sugerează că Bejinaru ar fi cercetat în anumite dosare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here