Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat!

A fost rumoare, miercuri seară, în mediul politic din județ după ce Dan Ilie Morega a postat un mesaj extrem de critic la adresa lui Marcel Romanescu, numindu-l pe primarul Târgu-Jiului ”șarpe” și ”infatuat”.

Relația dintre cei doi, veche de 20 de ani, părea indestructibilă. Morega l-a susținut pe Romanescu întregul mandat și l-a dat câștigător în următoarele alegeri. Fostul lider PNL ne-a explicat că a fost dezamăgit cumplit, după ce primarul Târgu-Jiului i-a promis că vor avea o întâlnire, dar nu s-a prezentat. Morega spune, acum, că Romanescu i-a ieșit ”de la inimă și suflet”.

Morega anunță că nu-i va mai face o campanie atât de intensă, ca până acum, primarului liberal al Târgu-Jiului. O susține și pe Luminița Popescu, candidatul Pro România, fostul rector al Universității ”Constantin Brâncuși”.

Marcel Romanescu își cere scuze pentru cele întâmplate, precizând că nu poate avea decât cuvinte de apreciere la adresa lui Dan Ilie Morega, omul alături de care și-a început activitatea politică și profesională. Primarul Târgu-Jiului spune că traversează o perioadă extrem de dificilă și că nu a întrerupt intenționat dialogul cu Morega.    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here