Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu îl trimite pe Prunariu să protesteze ”la umbră”, la sediul PSD

Mihai Prunariu se află în cea de-a doua săptămână de proteste în fața Primăriei Târgu-Jiu.

Marți, edilul orașului, Marcel Romanescu, i-a recomandat, din nou, directorului CS Pandurii să meargă să protesteze în fața sediului partidului din care face parte, PSD.

Reacția lui Romanescu a venit după ce,  pe pagina de socializare, Prunariu l-a invitat pe primar să protesteze împreună. Edilul amenințase că-și va scoate subordonații în stradă, dacă nu va primi sumele necesare la rectificarea bugetară.

Romanescu consideră că Prunariu nu are ce să-i reproșeze, în condițiile în care în ședința Consiliului Local Târgu-Jiu, de luni, au fost alocate 14 miliarde de lei vechi pentru amenajarea sălii de mese, a bucătăriei și centralei care alimentează hotelul ce aparține CS Pandurii.

Romanescu i-a recomandat lui Prunariu să-și mute protestul în fața PSD pentru că ”e mai multă umbră”.

În replică, Mihai Prunariu i-a cerut din nou lui Marcel Romanescu să respecte protocolul din 2001, care acorda o serie de facilități Clubului Sportiv Pandurii.

Cât despre alocarea de fonduri din ședința de luni, Prunariu zice că este binevenită dar nu-i convine faptul că lucrările vor începe după recepționarea stadionului municipal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here