Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu i-a scris lui Anisie. ”Cursurile NU pot fi reluate după 15 mai. Familiile nevoiașe nu-și permit tablete!”

Primarul Marcel Romanescu avertizează ministrul Educației, într-o scrisoare publică, asupra faptului că este imposibil să fie reluate cursurile, după data de 15 mai. Edilul zice că nu este doar părerea sa ci și a altor primari liberali din  țară.

”Pandemia nu va fi eradicată la 15 mai. În Târgu-Jiu, sunt clase cu câte 30-35 de copii, există un mare risc” declară Romanescu.

În plus, edilul atrage atenția că nici organizarea cursurilor online nu este o soluție viabilă, mai ales în mediul rural, unde nu toată lumea își permite calculator, tabletă sau abonament lunar la internet.  

Romanescu se teme că prețurile tabletelor vor sări în aer, așa cum s-a întâmplat cu dispenserele de gel dezinfectant, acum că ministrul a dat ordin privind obligativitatea cursurilor online.

Edilul liberal al Târgu-Jiului afirmă că punctul său de vedere, și anume că școala nu poate reîncepe pe 15 mai, coincide cu al altor primari din țară. Colegii din partid i-au recomandat, însă, lui Marcel Romanescu să renunțe la ideea unei scrisori publice către ministrul Monica Anisie.

”Toată lumea susține o astfel de idee. S-o transmit, însă, doar verbal, ca propunere, nu are același efect!” a comentat primarul municipiului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here