Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu, Florescu, Miruță, despre copiii bătăuși din Târgu-Jiu

Fenomenul de bullyng, în care mai mulți minori sunt victimele altor minori, este un fenomen care a dus din nou Târgu-Jiul și Gorjul în atenția televiziunilor centrale.

Luni, o adolescentă de 14 ani a fost reținută pentru 24 de ore, în urma bătăii aplicate, sâmbăta trecută, unei alte fete, de 13 ani. Încă trei adolescenți au fost reținuți, miercuri, de polițiștii gorjeni. Cei trei apar pe o filmare, realizată în luna mai, în care un băiat mai mic este agresat verbal și fizic de doi băieți mai mari și o fată.

 Politicienii cer mai multă implicare, atât din partea instituțiilor de ordine ale statului, cât și din partea societății civile. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este de părere că vinovați nu sunt doar părinții sau școala “Toți suntem vinovați”, spune primarul.

Radu Miruță, liderul USR Gorj, crede că o oarecare influență, în derapajele ce au revoltat întreaga țară, o are și internetul.

Fostul prefect, Ciprian Florescu, vrea ca Poliția Națională și Poliția Locală să fie mai vizibile pe străzi și să fie încadrați psihologi la fiecare școală .

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here