Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Există varianta de a candida din partea PSD

Primarul liberal al  Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a admis, vineri, că ar putea candida din partea PSD la alegerile de anul viitor.

“Nu voi candida niciodată ca independent. Voi candida alături de echipa mea cu care am câștigat alegerile în ultimii 6 ani de zile. Există varianta de a candida din partea Partidului Social Democrat”, a declarat Romanescu.

În ultima perioadă, sute de membri din fosta organizație PNL Târgu-Jiu, pe care primarul a condus-o până în momentul în care a fost dizolvată, au trecut la PSD.  

Romanescu a precizat că nu va face anunțul candidaturii din partea unui partid sau altul în perioada următoare, ci va mai aștepta.

Primarul Târgu-Jiului a mai comentat că, deși nu a avut o relație bună nici cu fostul președinte al PNL Gorj, Dan Vîlceanu, acesta a conștientizat că Partidul Național Liberal nu trebuie să piardă alegerile la Târgu-Jiu.

Deputatul Gheorghe Pecingină a afirmat că 9 primari PNL ar putea pleca la PSD, înaintea alegerilor din 2024. Marcel Romanescu spune și el că vor fi edili care vor părăsi tabăra liberală, în favoarea PSD sau a AUR.

Primarul Târgu-Jiului îi reproșează liderului PNL Gorj, Ion Iordache, că, de un an, lansează, prin diverse persoane, ”atacuri sub centură”.

Comment here