Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu, după ce a fost ATACAT de Cosmin Popescu: ”Oare ar fi drept ca primarii PSD să nu primească niciun leu de la guvern?”

Cosmin Popescu, atac surprinzător la Marcel Romanescu, pe pagina de socializare, în scandalul repartizării sumelor defalcate din TVA și impozitul pe venit. După ce primarul Târgu-Jiului a pus la zid PSD, pentru faptul că a alocat zero lei municipiului, șeful de la județ a reacționat acuzându-l pe Romanescu că are zero proiecte personale, realizate în acest mandat și că nu și-a dus la îndeplinire promisiunile făcute în campania electorală din 2017. Marcel Romanescu nu este singurul primar supărat că n-a primit bani de la județ. Gheorghe Bilea, de la Bolboși, a amenințat cu proteste în fața Consiliului Județean Gorj.

Cosmin Popescu l-a acuzat pe Marcel Romanescu, printr-o postare pe pagina de socializare, că are zero realizări ca primar și că singurele proiecte făcute sunt cele moștenite de la fosta administrație PSD. În replică, Marcel Romanescu spune că, dacă era după banii primiți de la județ, sigur n-ar fi făcut nimic în oraș, în acest mandat.

Romanescu atrage atenția că se creează un precedent periculos, după repartizarea sumelor pe criterii politice, făcută de Consiliul Județean, acela ca primarii PSD să nu primească fonduri de la guvernarea PNL.

Primarul Târgu-Jiului mai spune că, dacă ar fi primit o sumă de bani de la Consiliul Județean, ar fi orientat-o către Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Foarte supărat că n-a primit niciun leu de la Consiliul Județean, pentru al patrulea an consecutiv, este Gheorghe Bilea, primarul liberal al comunei Bolboși.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, acuză că repartizarea de la județ a fost una strict politică.

Anca Bordușanu, purtător de cuvânt al PSD, spune că guvernul liberal ar trebui întrebat de ce Consiliului Județean Gorj i-au fost alocați prea puțini bani, în acest an.

Viorel Caragea avansa, anul trecut, ideea unei posibile candidaturi a lui Cosmin Popescu la Primăria Târgu-Jiu. Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a afirmat însă că Popescu va rămâne propunerea partidului pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here