Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu, după acuzațiile lui Buduran: Este chiar deranjant! Afectează PNL

Marcel Romanescu, deranjat că Alexandru Buduran a introdus Partidul Național Liberal în problemele pe care le are acum, după ce a fost amendat pentru muncă la negru la cabana sa de la Rânca.

Șeful Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj a afirmat că ar fi căzut la mijlocul ”frecușurilor” din cadrul PNL Gorj și că ar fi devenit o țintă pentru că a fost susținut la conducerea instituției de ”aripa Vîlceanu-Leuștean”.

Primarul Municipiului Târgu-Jiu a comentat, la Interviurile Infinit FM, că partidul nu trebuie adus în discuție într-o astfel de chestiune și că, dacă Buduran a greșit, ar trebui să plătească cu funcția.

Marcel Romanescu a mai afirmat că PNL Gorj ar trebui să-i retragă sprijinul politic lui Alexandru Buduran, dacă se constată încălcări vădite ale legii.

”Când accepți o funcție de conducere, ai și responsabilități. Poate Buduran nu a înțeles. Ar trebui să retracteze orice declarație legată de răzbunări, aceste declarații afectează Partidul Național Liberal” a mai declarat primarul Târgu-Jiului.

buy chantix

antabuse

Comment here