Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu, discuții la Constanța cu șefii Polaris. Luis Popa: Suntem într-o criză a colectării deșeurilor

După criza COVID, intrăm și-n criza gunoaielor la nivelul județului Gorj.

De astăzi, intră în vigoare decizia Agenției de Protecție a Mediului prin care este suspendată activitatea gropii de gunoi din Târgu-Jiu. Măsura a fost luată într-o perioadă foarte proastă, de pandemie și-n care nu sunt adoptate bugetele localităților. Șefii județului au discutat ca gunoaiele din Gorj să ajungă la Severin, numai că asta înseamnă dublarea tarifelor pentru populație.

”Suntem într-o mică mare criză a colectării deșeurilor” spune Luis Popa, șefului Serviciului Județean pentru Gestionarea Deșeurilor.

Luis Popa susține că, până astăzi, niciun primar din Gorj nu a acceptat dublarea tarifelor pentru salubrizare. Unii au majorat taxa la începutul anului.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, s-a deplasat la Constanța pentru discuții cu reprezentanții firmei Polaris. Edilul consideră că trebuie convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență,  singurul în măsură să suspende decizia APM Gorj privind groapa de gunoi.  

Comments (1)

  1. Cata spaga ai luat de la Ciuclea ,de la Supercom pentru a distruge Polarisul? Daca te au dat afara acum vrei sa distrugi firma care te a facut om?

Comment here