Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Direcțiile din subordinea CL vor reveni la aparatul primarului

Direcțiile din subordinea Consiliului Local Târgu-Jiu vor ajunge sub coordonarea aparatului primarului, a explicat la Interviurile Infinit FM, Marcel Romanescu, în condițiile în care a fost demarat un proces de reorganizare a personalului la Primăria Târgu-Jiu.

Pe lângă faptul că vor apărea direcții noi prin comasarea unor servicii- cum ar fi Direcția de Parcări sau cea de Fond Locativ- reorganizarea va însemna, spre exemplu, și mutarea tuturor juriștilor într-o singură direcție ori trecerea unor direcții aflate, acum, în subordinea Consiliului Local sub bagheta primarului. Prin urmare, vor dispărea și multe funcții de șefi, ceea ce înseamnă că unii dintre angajații municipalității vor avea venituri mai mici.

Primarul Romanescu a explicat de ce își dorește ca toți juriștii municipalității sau angajații pe parte de resurse umane să fie grupați în câte o singură direcție: în trecut, și-au dat în judecată șefii pentru câștiguri salariale, profitând de pe urma faptului că se află în subordinea Consiliului Local.

Marcel Romanescu spune că reorganizarea care se face, acum, în Primăria Târgu-Jiu nu va fi ultima. La anul, va urma alta, iar angajații care nu-și fac treaba ar putea suporta consecințele.  

Comment here