Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu, DEZAMĂGIT. ”Prefectura Gorj s-a comportat ca un STĂPÂN”

Marcel Romanescu, dezamăgit după ce Prefectura Gorj a decis că este obligat să-și delege atribuțiile unuia dintre viceprimari, atunci când pleacă în concediu sau cu alte probleme.

„Nu este o situație plăcută! Știu că am oameni de bună calitate în primărie, care vor găsi soluții la ceea ce ne-au transmis” a comentat, vineri, edilul.  

Instituția Prefectului a tranșat, săptămâna aceasta, conflictul dintre edilul liberal și viceprimarii PSD, pe tema delegării atribuțiilor. Totul după ce Aurel Popescu și Adrian Tudor l-au reclamat pe Marcel Romanescu care a dat dispoziții ca, în lipsa sa, de treburile primăriei să se ocupe funcţionari ai instituţiei, şi nu viceprimarii.

Primarul Romanescu acuză că Prefectura Gorj s-a comportat, pe mandatul său, „ca un stăpân”.  

„Cât timp voi fi primar, Primăria Târgu-Jiu nu va fi în niciun caz subordonată Instituției Prefectului. Asta trebuie să înțeleagă actualul și viitorii prefecți de Gorj!” a transmis edilul.

În cealaltă tabără, viceprimarul PSD Aurel Popescu consideră că decizia Prefecturii Gorj este una corectă și normală.

Popescu atrage atenția că, în urma deciziei Prefecturii Gorj, unele documente, care au fost semnate de funcționarii cărora primarul le-a delegat atribuțiile, ar putea fi nule.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here