StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu, declaraţii ŞOC! PSD nu are curajul să vorbească! Știu ce este la c…l lor!

Marcel Romanescu, ton amenințător și atacuri fără precedent la adresa lui Aurel Popescu, miercuri, la Interviurile Infinit FM! Primarul Târgu-Jiului și-a trimis viceprimarul ”pe centura politicii”. ”Să stea liniștit! Sunt foarte multe probleme pe care le are din urmă, cred că se pregătește de o pensie liniștită!” a comentat Romanescu. Edilul a afirmat că-n momentul de față se duce „un război pe bani mulți” împotriva sa, susținut de cei cărora le-a tăiat conductele de bani care erau racordate la Primăria Târgu-Jiu.  

Marcel Romanescu, potop de acuzații la Interviurile Infinit FM. Primarul Târgu-Jiului a afirmat că PSD îl folosește pe consilierul Eduard Lădaru, cel mai vehement critic al edilului. Noul scandal a apărut după prăbușirea porțiunii din podul de la Artego.    

”PSD nu are curajul să vorbească! Nu vorbesc pentru că știu ce au făcut în 28 de ani. Știu ce este la c…l  lor!” a declarat primarul municipiului.

Romanescu l-a criticat dur pe Aurel Popescu, viceprimarul care a afirmat că a realizat expertiză pentru consolidarea podului de la Artego, în 2017, și i-a lăsat-o mai departe lui Marcel Romanescu. Edilul liberal l-a avertizat pe vicele PSD să stea liniștit și să se gândească la pensie.  

Marcel Romanescu susține că împotriva sa se duce ”un război pe bani mulți”, susținut de persoane care nu mai au acces la bugetul local, și care ”vor o paiață în fruntea Primăriei Târgu-Jiu”.

Romanescu a avertizat și patronii de presă, care i-ar fi cerut ”monopol pe anumite activități”, nu s-a întâmplat așa iar, acum, sunt supărați.

Aurel Popescu a reacționat după atacurile lui Marcel Romanescu, acuzându-l că, printr-o astfel de atitudine, încearcă să-și ascundă incompetența.

Viceprimarul Popescu crede că Romanescu se teme de candidatul PSD, de acolo vin atacurile fără precedent. Îl anunță pe edil că, în campania din 2020, va spune lucrurilor pe nume.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here