Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu, declarații-ȘOC: Dacă instituțiile și-ar face datoria, întreg sistemul de canalizare al Târgu-Jiului ar fi ÎNCHIS!

”Dacă instituțiile din subordinea Ministerului Mediului și-ar face datoria, întreg sistemul de canalizare al Târgu-Jiului ar trebui închis! Sunt foarte multe nereguli”. Primarul Marcel Romanescu un nou tir la adresa Aparegio, luni seară, la Sabotorii Gorjului.

Romanescu a acuzat, din nou, că din cauza lucrărilor prost efectuate, municipiul se inundă atunci când sunt ploi puternice.

La precipitațiile de săptămâna trecută, Bulevardul Constantin Brâncuși, Piața Centrală, Strada 14 octombrie, chiar și Strada Bicaz, au fost acoperite de ape. Marcel Romanescu susține că primăria nu poate interveni, pentru că rețeaua de canalizare a fost făcută de Aparegio din fonduri europene.  

”Sunt de 30 de ani în Târgu-Jiu, niciodată n-am văzut așa inundații!” a mai comentat Marcel Romanescu, afirmând că, probabil, au fost înfundate cele 5 debușee atunci când s-au făcut lucrările la rețeaua de canalizare.

Primarul Târgu-Jiului a mai spus că oamenii din zonele care se inundă au ajuns să fie îngroziți de ceea ce se întâmplă. Marcel Romanescu crede că dacă instituțiile de mediu și-ar face treaba, canalizarea menajeră din Târgu-Jiu ar fi închisă.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here