Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: De ce se întâmplă avariile doar în această perioadă?

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a criticat din societatea de apă și canal Aparegio, după ce trei avarii majore consecutive au avut loc săptămâna trecută.

”Aparegio își face iarăși de cap prin oraș. Din nou presiune pe conducte, din nou avarii cu străzi inundate care sunt sparte apoi pentru intervenție și totul imediat după ce Edilitara a oprit stația de asfalt. Primesc mesaje de la cetățeni care îmi spun că a crescut brusc presiunea la apă, așa cum s-a întâmplat aproape în fiecare an și exact în aceeași perioadă” a notat Romanescu pe pagina de socializare.

Primarului Târgu-Jiului i s-a părut suspect faptul că au apărut avariile la conductele de apă imediat ce societatea consiliului local, Edilitara, și-a oprit stația de asfalt și nu mai poate interveni pentru reparația străzilor.

Comments (2)

  1. Ion a' lu' Gheorghe

    DE PROST CE STI TU, DE AIA POCNESC CONDUCTELE. DACA TE AR DUCE CAPUL ALA MARE AI STI CA IARNA SCADE CONSUMUL DE APA. SCAZAND CONSUMUL DE APA IN MOD NORMAL, PRESIUNEA PE RETELE CRESTE. CUM CONDUCTELE SUNT DE UNA SUTA ANI, CACI TU N AI SCIMBAT NICI MACAR UN METRU DE TEAVA, NORMAL CA UNDE CONDUCTA E SLABA DE VECHIME, CRAPA. DAR TU NU STII DE ASTEA.

Comment here