SportiveStirile Zilei

Romanescu: De-abia acum începe hora! Condescu: Un grup infracțional a pus la cale dispariția clubului

”De-abia acum începe hora!”. Marcel Romanescu se așteaptă la război între cei care odinioară au beneficiat de pe urma Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, acum că instanța a decis că acționarii sunt buni de plată: 3,3 milioane de euro.  

Consiliul Local Târgu-Jiu trebuie să achite circa 28 de miliarde de lei vechi. Primarul Romanescu a declarat la Interviurile Infinit FM, că vor fi folosite toate căile de atac.

Romanescu susține că ar putea fi obligat să se îndrepte împotriva celor care au creat prejudiciul de 28 de miliarde de lei vechi bugetului local.

”S-a ajuns aici pentru că interesele personale ale unora au depășit interesul comun. Prieteniile s-au transformat în dușmănii. La un moment dat, Pandurii era o mare familie de pe urma căreia au beneficiat toți” a comentat edilul Târgu-Jiului.  

Marcel Romanescu se așteaptă ca de-abia de acum înainte să înceapă războiul între cei care, odinioară, erau aliați.

Marin Condescu, fost președinte, principal creditor al Pandurii Lignitul Târgu-Jiu acuză că-n 2014 un grup infracțional a pus la cale dispariția clubului. Condescu afirmă că acționarii pot achita și în rate datoria de 3,3 milioane de euro. În plus, speră că aceștia vor plăti cotizațiile și pentru perioada 2017-2021.

Condescu este convins că acționarii au cele 3,3 milioane de euro puse deoparte și că ”au așteptat să dispară clubul pentru a pune banii în circuitul economic”. În plus, fostul președinte afirmă că și primarul Marcel Romanescu l-a mandatat, în septembrie 2016, pe când era consilier local, pe fostul primar, Florin Cârciumaru, să achite cotizația către club.

Comments (1)

  1. cum sa recuperezi suma de la CEI CARE SE FAC vinovati ca NU AU DAT-o? logica de romanesti! recuperezi ceva daca s-a dat si nu trebuia sa se dea, dar daca nu s-a dat..? ce e de recuperat?

Comment here