Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: De 3 ani le pregătesc coliva celor de la PSD! Astăzi, li s-a aprins și lumânarea

”De 3 ani le pregătesc coliva celor de la PSD! Cu aceste vești primite de la premier li s-a aprins lumânarea și am pus și bomboana pe colivă. Sunt terminați!” a declarat Marcel Romanescu, duminică după-amiază, la evenimentul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile locale, la care a fost prezent și premierul Ludovic Orban.

În discursul său, primarul Târgu-Jiului i-a mulțumit șefului guvernului pentru veștile aduse și a precizat că investițiile care vor fi făcute la centura municipiului, podul de la Lainici sau Casa de Cultură a Sindicatelor vor fi folos întregului județ.    

Romanescu le-a transmis primarilor PNL că lupta, în perioada următoare, se va duce cu un virus mai periculos decât COVID-19, ”ciuma roșie”-PSD. Edilul liberal al Târgu-Jiului a comentat că social-democrații sunt terminați în  județ, grație investițiilor promise și finanțate de guvernul Orban.  

Primarul Târgu-Jiului a dat și un semnal de mobilizare în jurul candidatului PNL la președinția Consiliului Județean, Iulian Popescu. Romanescu a promis că, la alegerile din 27 septembrie, Popescu va obține în Târgu-Jiu un număr important de voturi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Oh, da, am aflat demult că… Cine sapă groapa altuia, face muncă voluntară… :)))))))))))))))))))

Comment here