Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu dă vina pe Luis Popa pentru mirosul degajat de groapa de gunoi

Marcel Romanescu îl învinovățește direct pe Luis Popa, fostul șef Polaris, pentru  problema de la groapa de gunoi, care, în unele perioade, degajă mirosuri insuportabile pentru cetățenii din mai multe cartiere al Târgu–Jiului.

Primarul liberal spune că Popa, care acum candidează pentru un post de consilier local la Târgu-Jiu, pe lista PSD, este unul dintre vinovați de ceea ce se întâmplă, pentru că a semnat, în 2013, pentru prelungirea contractului cu Polaris pe încă 20 de ani.

Primarul Romanescu afirmă că Primăria Târgu-Jiu nu poate interveni în niciun fel pentru a obliga Polaris să rezolve problema mirosului degajat de groapa de gunoi. Reprezentanții societății au promis, însă, că vor aduce, în acest an, o stație de sortare.  

În replică, Luis Popa spune că nu contractul pentru groapa de gunoi ci cel referitor la colectarea și transportul deșeurilor din Târgu-Jiu a fost prelungit, în 2013, cu 20 de ani. Și asta, în schimbul platformelor subterane construite de firmă în diverse cartiere din oraș.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here