Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu crede că Iordache este ”un cal troian infiltrat de PSD la PNL Gorj”

Marcel Romanescu are impresia că Ion Iordache este ”un cal troian infiltrat de PSD la PNL Gorj”, pentru a distruge organizația.

Primarul liberal al Târgu-Jiului a făcut, vineri, noi declarații după ce, în BPJ-ul PNL Gorj, s-a votat să nu mai fie susținut la alegerile locale de anul viitor. Romanescu susține că, din cei 20 de primari ai PNL Gorj, doar 5 sau 6 au votat acest lucru și că mai este peste un an până la alegerile locale, timp în care ”ceea ce i s-a întâmplat lui Dan Vîlceanu i se poate întâmpla și lui Ion Iordache”.

Marcel Romanescu a afirmat că, de multe ori, are impresia că Ion Iordache este infiltrat de PSD în PNL, pentru a distruge organizația și că speră să nu-l vadă, la un moment dat, pe senator, din nou, în tabăra social-democrată.  

Primarul Târgu-Jiului a mai spus că singura sa preocupare politică, acum, este să existe o chimie între liberalii transferați și organizația PSD Târgu-Jiu.

”Sper să se creeze chimia necesară, este cel mai bun element pentru un viitor succes, ca oamenii ăia să-și vadă liderul  și să  tragă în aceeași direcție” spune Romanescu.

Comment here